29 Nisan 2013 Pazartesi

DDF Wrinkle Relax


Ddf Wrinkle Relax 15ml




 DDF wrinkle relax tüm ciltler için kırışıklıklarla savaşma, nemlendirme özellikte olan iğnesiz botox etkili serumdur. Bu ürün Anti age ürünler içerisinden kırışıklıklarınız için en ideal ürünler içerisindedir.

Faydaları:Yaşlanma etkilerini cerrahi müdahale ve enjeksiyon olmaksızın minimuma indirmek üzere tasarlanmış bir cilt bakım serumudur. Diğer yüz tedavileri eşliğinde de uygulanabilir. Klinik sonuçlar; 2. haftadan itibaren kırışıklıkların görünümünde gözle görülür azalma meydana gelir. 45 veya 60. günden itibaren kırışıklıklarda %50 ye varan azalma gözlenir. 60. günden itibaren günde 1 kez , sabahları uygulama sonuçları kalıcı kılar. Diğer tüm anti age ürünler içerisinde öne çıkan bir üründür. Size uygun cilt bakım ürünleri için www.dermomarket.com adresinden tüm cilt ihtiyaçlarınıza cevap bulabilirsiniz.

Kullanımı: İlk 2 ay sabah ve akşam, temiz cilde iki kaş arası, göz çevresinde kaz ayağı çizgileri ve alında mimik çizgileri üzerine alt ürün olarak uygulanır. 2 aydan sonra uygulamaya sadece sabahları devam edilir.

İçerik bilgileri ve etkileri aşağıda size sunulmuştur:
Argireline %10; asetil kolin salınımını bloke ederek, kas kasılmasını engeller.
Palmitoyl Tetrapeptide-7, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide; Fibroblastları uyarır. Kolajenaz enzimini bloke ederek kolajen sentezini arttırır. Cilde sıkılık ve elastikiyet kazandırırken çizgileri minimize eder.
Magnezyum Askorbil Fosfat (vitamin C); Antioksidandır, cildi sağlamlaştırır.
Soya İsoflavanları(fito-östrojen) ; Kolajen ve elastin yapımını tetikler, cildi nemlendirir.
Retinil Palmitat; A vitamini türevidir. Çizgi oluşumunu engeller.
Sodyum Hyaluronat; Cildi nemlendirir.
Squalaine; Transepidermal su kaybını engelleyerek cildi nemlendirir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder