5 Mart 2013 Salı

DDF Kampanyalı Anti-Ageing Set


Ddf Bio Moisture Eye Serum 14g. Anti-age Göz Çevresi Bakım Kremi



DDF Kampanyalı Anti-Ageing Set
DDF Bio Moisture Eye Serum 14 gr. Anti Age Göz Çevresi Bakım Kremi tüm cilt yapılarına uygun olarak üretilmiş olan besleyici ve onarıcı göz çevresi kremidir. Özel olarak formüle edilen ürün bir göz çevresi serumu kadar etkili olduğundan ötürü ddf serum olarak adlandırılmıştır. Aslında krem yapısına sahiptir. Anti age etkiye sahip olan DDF Bio Moisture Eye Serum 14 gr. Anti Age Göz Çevresi Bakım Kremi göz çevresi hücrelerini beslemenin yanında nemlendirerek daha canlı ve güzel görünmesine destek olmaktadır. Özellikle cildin ihtiyaç duyduğu kolajen ve elastin liflerinin yapılması için tetikleyici görev üstlenmektedir. Bu sayede göz çevresindeki cilt yapısının daha sıkı bir yapıya sahip olmasına destek olmaktadır. Dolayısı ile yaşlanma etkilerini ortadan kaldırır ve ya geciktirir.


Ddf Advanced Moisture Defense Spf 15  Nemlendirici 48gr

DDF ürünleri 5 farklı seride toplandığı göze çarpmakla birlikte bunlardan biri de Anti Aging Restorative yani yaşlanma etkilerini onarıcı seri olarak bilinmektedir. Bu seride özellikle artık belirginleşmiş olan yaşlılık sorunları ile mücadele edebilen ürünler bulunmaktadır.
DDF Advanced Moisture Defense Spf 15 serinin önde gelen ürünlerinden biridir. Kuru cilt yapılarına yönelik tasarlanmış olan DDF Advanced Moisture Defense Spf 15 güneş korumalı nemlendirici etkili bir bakım ürünüdür. Özellikle DDF patenti ile geliştirilmiş olan Turmerik kompleksi ile desteklenen ürün cildin ihtiyaç duyduğu nemi karşılamanın yanında cilde kaybettiği elastikiyeti geri kazandırır. Ayrıca oldukça güçlü anti oksidan özelliği sayesinde cilt yapısının koruyucu bariyerini sağlamlaştırır. Hücre yenilenmesine de ciddi destek sağlar. Bütün bu yaşlanma etkilerini onarıcı etkilerine ek olarak cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı etkin şekilde korur.

Ddf Sensitive Skin Cleansing Gel 177 ml | Cilt temizleme ürünü

DDF Sensitive Skin Cleansing Gel 177 ml Cilt Temizleme Ürünü genel olarak bakıldığında hassas yağlı cilt tiplerinde kullanıma uygun jel formuna sahip temizleyicidir. Özellikle hassas yağlıya eğilimli ve hassas yağlı cilt tiplerinde var olabilen iritasyonu azaltıcı özelliğinin yanında anti inflamatuar etkiye de sahiptir.


Kaynak: https://www.dermomarket.com sitasinden tüm orjinal ddf ürünlerini 3 al 2 öde kampanyası ' nı kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder