21 Ocak 2015 Çarşamba

Ddf Discoloration Reversal
Leke olan bölgedeki renk değişikliklerini azaltan podlar


DDF ( Doctor’s Dermatologic Formula) , 1991 yılında Amerikalı (NewYork’lu ) doktor ve ve uzmanlar tarafından kurulan bir dermokozmetik firmasıdır.  Ünlü bir cilt hastalıkları ve sağlığı uzmanı Dermatolog Dr. Howard Sobel,  Sağlıklı yaşam, Beslenme ve Şifalı Bitkiler Uzmanı Dr. Elaine Linker ve Biyokimya uzmanlarının işbirliği ve güçlü araştırmaları sonucunda, birçok patente sahip ve yeni etken maddeler içeren zengin doğal ürünlerle desteklenmiş ürünler geliştirmişlerdir.

DDF (Doctor’s Dermatologic Formula) cilt bakım ürünleri, her cilt tipine özel ve yaşa bağlı olarak oluşabilecek cilt sorunlarına sadece yüzeysel olarak değil, hücresel  düzeyde  onarma ve güçlendirme sunarak cildin korunmasını, güçlenmesini ve yenilenmesini destekler.

Merkezi Amerika’ da olan DDF markası etkili ürünleri ve ürün yelpazesinin genişliği ile DDF kullananların beğenisini kazanmış bir markadır. DDF akne bakım ürünleri, DDF leke ürünleri, DDF anti-age ürünleri ve DDF serumlar ile kusursuz bir cilt bakımı için gereken tüm çeşitliliğe sahiptir.

DDF leke ürünleri arasında hem kullanımı kolay hem de lekeler üzerine lokal olarak uygulanan DDF Discoloration Reversal 28 Pods ile lekelerinizden kolayca kurtulabilirsiniz. Yaşlılık, hamilelik ve güneş lekeleri konusunda oldukça başarılı olan bu ürün, içinde güçlü antioksidanlar barındırır. Cildin kurumasının önüne geçmek için cildi çok yoğun bir şekilde nemlendirir. Aşırı melanin üretimini azaltır. Cildi soyucu ve yenileyici özelliği vardır. Hiperpigmentasyonu azaltır. Güçlü antioksidanlar içerir. İçinde 28 adet küçük podlar vardır. Bu mini podların ucundaki küçük süngerler yardımı ile ürünü elinize sürmeden uygulamanız mümkündür. Ürünü kullanmak için öncelikle poşet kısmı sıkıp içindeki ürünün süngere geçmesini sağlamanız gerekmektedir. Bu aşamadan sonra leke olan bölgelere dairesel hareketlerle sürülür.


DDF Discoloration Reversal 28 Pods kullanılırken güneşe çıkmadan önce DDF güneş koruyucu ürünlerden birini kullanmak doğru olacaktır. Güneş koruyucu bir ürün kullanarak cildinizde yeni lekelerin oluşmasını engellemiş olursunuz. Özellikle açık tenli kişiler ve lekelenmeye yatkın olan cilt tipleri kış aylarında bile uygun koruma faktörlü bir güneş koruyucu kullanması doğru olur.