26 Mart 2013 Salı

DDF Protective Eye Cream SPF15


DDF Protective Eye Cream SPF15




DDF Protective Eye Cream SPF15
DDF Protective Eye Cream SPF15

(DDF Güneş Korumalı Göz Çevresi Kremi)

Boyut seçenekleri: 0.5oz / 14g
Etkileri: Güneşten koruma, nemlendirme, antioksidan
Uygun cilt tipleri : Tüm ciltler
DDF protective eye cream SPF15 Faydaları:
Gün boyunca güneşin zararlı ışınlarından, hassas ve nazik göz çevresini koruyan, zengin içerikli antioksidanlarıyla, yaşlanma etkilerine karşı göz çevresini aydınlatıp toparlayan ve nemlendiren, güneş korumalı göz çevresi bakımı kremidir.



Kullanım Bilgileri: Sabahları temiz göz çevresine uygulanır.

Bu sayfamızda DDF Ürünleri , DDF protective eye cream SPF15 isimli dermokozmetik ürün hakkında kullanım bilgileri, DDF Protective Eye Cream SPF15 Kullananların yorumları ve içeriği hakkında bilgiler sunulmuştur.



İçerik: DDF Redox 1 Complex (Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, CoQ 10, Genistein, Çinko, Pcynogenol, Siyah üzüm çekirdeği, N Acetyl sistein, Gluthianone, Alfa Lipoik Asit)
Yeşil çay; güçlü bir antioksidandır. Yüksek orandaki polifenol ile ciltte hücre hasarlarına karşı bariyer oluşturur. Kan dolaşımını hızlandırır, anti-inflamatuardır.
Wheat ext.(buğday); antioksidan, anti-inflamatuar, ödem giderici, kan dolaşımını hızlandırıcıdır.
Ekinezya; anti-inflamatuardır. Torbalanmaları giderir.
Coffee ext. (kahve); kan dolaşımını hızlandırır.
Vitamin K lipozomu; göz altı morluklarını gidericidir.
Squalaine; transepidermal su kaybını engelleyerek cildi nemlendirir.
Keten tohumu ; nemlendirici ve besleyicidir.
Lutein; çok güçlü bir antioksidandır.
Oktisalate %3 Oktocrylene %2.6 Homosalete %3 Avonbenzone %2 Mikronize çinko oksit %2 ; UVA / UVB’ ye karşı koruma sağlar.
Sunspheres; güneş koruyucuların etkisini arttırır.

Bu ürün Amerika Cilt Kanser Vakfı tarafından onaylanmış ve ürünlerin ambalajı üzerinde Amerika Cilt Kanser Vakfı logosunun kullanımına izin verilmiştir.



14 Mart 2013 Perşembe

DDF Blemish Foaming Cleanser





DDF Blemish Foaming Cleanser




(Yağlı ciltler için köpük formunda temizleyici)
Üretici firma :DDF Dermokozmetik ürünleri
Boyut seçenekleri: 6.7oz / 200ml
Etkileri: Temizleme,nemlendirme, akne ve siyah nokta oluşumunu engelleme
Uygun Cilt Tipleri : Yağlıya eğilimli, yağlı v akneli ciltler
DDF blemish foaming cleanser



Faydaları:
DDF Blemish Foaming Cleanser cildi kurutmadan ve tahriş etmeden derinlemesine temizler. Yağ salımının dengelenmesine yardımcı olur. Akne ve siyah nokta oluşumunu engeller. Gözeneklerin tıkanmasını önler.
Kullanım Bilgileri:





 Sabah ve akşam, göz çevresi hariç uygulanır. Bol suyla durulanır.
Bu sayfamızda DDF Dermokozmetik Ürünleri tarafından üretilen , DDF blemish foaming cleanser isimli dermokozmetik ürün hakkında kullanım bilgileri,DDF Ürünleri DDF Blemish Foaming Cleanser Kullananların yorumları, DDF blemish foaming cleanser fiyatları ve içeriği hakkında bilgiler sunulmuştur.






İçeriği:
Salisilik asit %1.8; aşırı yağ salımını dengeler.
Azelaik asit %0.2; renk açıcı etkisi vardır.
Red clover(çayırüçgülü); anti-inflamatuar etkisi vardır
Ekinezya; antiseptik, rahatlatıcı ve sakinleştirici bir bitkidir.
Calendula; anti-bakteriyel; antioksidan, yara iyileştirici ve tahriş önleyicidir. Cildi nemlendirir.
Golden Seal Ext.(sarı mühür çiçeği); antiseptiktir.
Myrrh Ext.; antiseptiktir.
Comfrey Ext.( karakafes); antiseptiktir.
Coneflower( mor kozalak çiçeği); anti-inflamatuardır.
Allantoin; cildi iyileştirir, yatıştırır, nemlendirir
Panthenol; cildi iyileştirir, yatıştırır, nemlendirir.


5 Mart 2013 Salı

DDF Kampanyalı Anti-Ageing Set


Ddf Bio Moisture Eye Serum 14g. Anti-age Göz Çevresi Bakım Kremi



DDF Kampanyalı Anti-Ageing Set
DDF Bio Moisture Eye Serum 14 gr. Anti Age Göz Çevresi Bakım Kremi tüm cilt yapılarına uygun olarak üretilmiş olan besleyici ve onarıcı göz çevresi kremidir. Özel olarak formüle edilen ürün bir göz çevresi serumu kadar etkili olduğundan ötürü ddf serum olarak adlandırılmıştır. Aslında krem yapısına sahiptir. Anti age etkiye sahip olan DDF Bio Moisture Eye Serum 14 gr. Anti Age Göz Çevresi Bakım Kremi göz çevresi hücrelerini beslemenin yanında nemlendirerek daha canlı ve güzel görünmesine destek olmaktadır. Özellikle cildin ihtiyaç duyduğu kolajen ve elastin liflerinin yapılması için tetikleyici görev üstlenmektedir. Bu sayede göz çevresindeki cilt yapısının daha sıkı bir yapıya sahip olmasına destek olmaktadır. Dolayısı ile yaşlanma etkilerini ortadan kaldırır ve ya geciktirir.


Ddf Advanced Moisture Defense Spf 15  Nemlendirici 48gr

DDF ürünleri 5 farklı seride toplandığı göze çarpmakla birlikte bunlardan biri de Anti Aging Restorative yani yaşlanma etkilerini onarıcı seri olarak bilinmektedir. Bu seride özellikle artık belirginleşmiş olan yaşlılık sorunları ile mücadele edebilen ürünler bulunmaktadır.
DDF Advanced Moisture Defense Spf 15 serinin önde gelen ürünlerinden biridir. Kuru cilt yapılarına yönelik tasarlanmış olan DDF Advanced Moisture Defense Spf 15 güneş korumalı nemlendirici etkili bir bakım ürünüdür. Özellikle DDF patenti ile geliştirilmiş olan Turmerik kompleksi ile desteklenen ürün cildin ihtiyaç duyduğu nemi karşılamanın yanında cilde kaybettiği elastikiyeti geri kazandırır. Ayrıca oldukça güçlü anti oksidan özelliği sayesinde cilt yapısının koruyucu bariyerini sağlamlaştırır. Hücre yenilenmesine de ciddi destek sağlar. Bütün bu yaşlanma etkilerini onarıcı etkilerine ek olarak cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı etkin şekilde korur.

Ddf Sensitive Skin Cleansing Gel 177 ml | Cilt temizleme ürünü

DDF Sensitive Skin Cleansing Gel 177 ml Cilt Temizleme Ürünü genel olarak bakıldığında hassas yağlı cilt tiplerinde kullanıma uygun jel formuna sahip temizleyicidir. Özellikle hassas yağlıya eğilimli ve hassas yağlı cilt tiplerinde var olabilen iritasyonu azaltıcı özelliğinin yanında anti inflamatuar etkiye de sahiptir.


Kaynak: https://www.dermomarket.com sitasinden tüm orjinal ddf ürünlerini 3 al 2 öde kampanyası ' nı kaçırmayın.

4 Mart 2013 Pazartesi

DDF Advanced Eye Firming Concentrate


DDF Advanced Eye Firming Concentrate ( Olgun ciltler için sıkılaştırıcı ve toparlayıcı göz çevresi kremi)


Faydaları:

Olgun göz çevreleri için ideal bir göz çevresi kremidir. Hint safranından elde edilmiş Turmerik Kompleks; göz çevresinin yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur. İçeriğindeki kafein ve amino asitler sayesinde kan dolaşımını hızlandırarak, DDF Göz kremi  göz altı morluk ve torbalanmalarını minimize eder.



Kullanım Bilgileri:

Temiz göz çevresine sabah ve akşam nazikçe masaj yaparak uygulanır.



İçerik: Turmerik kompleks (Hint safranı kökü, vitamin B3, vitamin B5, vitamin E, Promatrixyl Pentapeptid, Gliserin); serbest radikal avcısı olan DDF’ e patentli Turmerik Kompleks ince çizgilerin görünümünü azaltır. Göz çevresini sıkılaştırır ve nemlendirir.
Kafein & 7 Amino Asit; göz çevresi morluk ve torbalanmalarını minimize eder.
Yüzyıllardır Orta Asya’da alternatif tıpta kullanılmakta olan Hint Safranı (Zerdeçal-Turmerik kökü) cilt üzerindeki serbest radikal zararlarına karşı; en başarılı, en etkili antioksidanlardan biridir.




















Kaynak: http://www.dermomarket.com/DDF-Urunleri,LA_684-2.html sitasinden tüm orjinal ddf ürünlerini 3 al 2 öde kampanyası   nı kaçırmayın.

DDF Discoloration Reversal 28 POD


DDF Discoloration Reversal 28 POD(tüm ciltler için leke açıcı serum)







Faydaları:

Tüm ciltler için leke açıcı bir serumdur. Çok güçlü antioksidanlarla cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı güçlendirmektedir. Ürünün poşetinin ucundaki sünger, cilde nazikçe peeling yapılmasını sağlar.




Kullanım Bilgileri: 

DDF Discoloration Reversal 28 POD ürününün poşet kısmı sıkılarak, ürünün süngere geçmesi sağlanır, süngerle lekelerin üzerine uygulanır. Temiz cilde sabah ve akşam, özellikle lekeli bölgelere masaj yapılır. Kesinlikle göz çevresine getirilmez. Üzerine gündüz ve gece bakım kremi sürülür.


İçerik: DDF Micro-Radience Complex (undecylenol, phenylalanine, niacinamide, acetyl glucosamine) ; melanosit pigmentlerini inhibe ederek, pigmentasyonun minimize edilmesine yardımcı olur.
Beta Karoten (provit. A), Retinil Palmitat, Palmitik Asit; A vitamini türevleridir. Cildi nazikçe soyarken lekelerin açılmasına ve diğer maddelerin doku altına daha iyi penetre olmasına yardımcı olur.
Meyan kökü; melanosit pigmentlerini inhibe eder.
Pantenol; iyileştirici ve yatıştırıcı özelliktedir.
Allantoin; iyileştirici ve yatıştırıcı özelliktedir.
Gliserin; cilde nem verir.
Makadamia fındık yağı; çok yüksek antioksidan özelliğe sahiptir.
Vitamin E, Tioktik asit; cilt yapısını güçlendirerek leke oluşumunu önler.

















Kaynak: https://www.dermomarket.com sitesinden tüm orjinal ddf ürünleri burada bulabilirsiniz.