26 Şubat 2013 Salı

Ddf ürünleri online

Dermomarket DDF ürünleri 


DDF Ürünleri cilt bakımında etkin ve güvenilir alternatifler sunuyor.

DDF ürünleri, DDF akne tedavisine yardımcı serisi, DDF Leke tedavisine yardımcı ürünleri, DDF hassas ciltlerin tedavisine yardımcı ürünleri, DDF anti-age serisi, DDF göz çevresi bakım ürünleri, DDF Aloe toning complex gibi etkin ürünler ile, tüm dünyada kendini kanıtlamış bir marka.



DDF ürünlerini DDF Bayii eczane  ve www.dermomarket.com   adresinden satın alabilirsiniz. 

Dermomarket DDF ürünleri yetkili eczane  satış noktasıdır.  Dermokozmetik ürünler konusunda uzman olan dermomarket aynı adreste 18 yılını doldurmuş bir eczanenin internet satış sayfasıdır. Uzman kadrosu ve hemen stoktan sevkiyat yapması,  cilt bakımı konusunda Eczacı desteği vermesi sayesinde , Dermokozmetik kullananların tüm yorum ve forumlarda olumlu puan verdiği bir site haline gelmiştir.  

Tüm ddf ürünlerine ve ürün bilgisine www.dermomarket.com sitesini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.



2 yorum:

  1. ıyı gunler ben 3 yııdlr ddf urunlerı kullanıyorum , fakat son zamanlar goz cevreme kullandıgım bıo serumdanmı alnıma kullandıgım botokstanmı bılemıyorum gozlerımde agrı basladı ozel bır hastanede tum goz tetılerımı yaptırcam ıyı bır goz hastanesınde sızın urunlerınızden kaynaklı bırsey cıkarsa ddf e dava accıam umarım gozlerıme bırsey olmaz ddf sırf paraben deposu ve kotu maddelerle dolu yenı yenı arastırdım , umarım bırsey olmaz gozume

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu site DDF firmasına ait bir site değildir. Sadece DDF ürünleri ile ilgili bilgi paylaşımı yapılan amatör bir blog sitesidir. Fakat ben de bir eczacı olarak kullandığınız DDF ürünleri ile bahsettiğiniz rahatsızlığınız arasında hiç bir bağlantı olmadığını olamayacağını garanti ederim emin olun. Göz ağrısı bazen sinüzit gibi başka rahatsızlıklarla da karıştırılabilir. Bazen çok farklı sebeplerden de olabilir. En doğrusu gereken tetkikleri yaptırmanız.

      Parabenler konusuna gelince, bir çok gargara ve diş macununda , bir çok ünlü marka salamura zeytinlerde de paraben kullanıldığını biliyor musunuz? Kremlerde Parabenler uygun dozlarda kullanıldığında hiç bir sorun teşkil etmezler. Zaten ciltten de emilmezler, ancak bazı kişilerde hassasiyete yol açabilirler. Bu konu paraben yerine parabenden daha da riskli olabilecek başka koruyucular kullanan bazı firmalarca çokça gündeme taşınan ve kullanılan bir reklam malzemesi oldu. Kamuoyu yanıltılıyor bence. Abartıldığı kadar büyük bir şey değil. Hatta bir de şu var ki çok komik, bazı şampuan markaları sodyum lauril sülfat içermez diye reklam yapıyor. İçeriğine bakıyorsunuz Potasyum Lauril sülfat var. Sodyum yerin e potasyum arada izah edilebilecek bir fark yok..

      Sorunuzun asıl muhatabı rosspharmadır. Dilerseniz onlarla görüşebilirsiniz. www.rosspharma.com.tr

      Sil